Tools
Register Login

Poliklinika-analiza.hr

Subota, 30 Kol 2014

Naši laboratoriji

Hrvatska – ostala mjesta
Šibenik
Zadar

 

HRVATSKA

Vađenje krvi / uzimanje materijala, uz predhodni dogovor, obavljamo na podrucju cijele Republike Hrvatske u suradnji sa suradnim ustanovama, a u nekim mjestima je moguć i dolazak na Vašu kućnu adresu.
Za više informacija molimo kontaktirajte centralni informativni punkt u Splitu.

 

ŠIBENIK


POLIKLINIKA "ANALIZA"
POSLOVNA JEDINICA ŠIBENIK
Matije Gupca 93, 22000 Šibenik
Tel/Fax: 022/310-663
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Radno vrijeme

Radnim danom od 7:00 - 15:00 sati

Kako do nas:

Laboratorij Analiza, poslovna jedinica Šibenik nalazi se nasuprot ulaza u Poliklinike Opće bolnice Šibenik. Laboratorij se nalazi na prvom katu suvremenog opremljenog zdravstvenog centra, poviše Dijagnostičkog centra "Vita".

Do laboratorija možete doći autobusom br. 1 koji polazi sa pazara (kod Jadranske banke), ide do Vidika te se vraća prema Bolnici u ulici Stjepana Radića. Iskrcajna postaja je ugibalište za autobuse kod Bolnice. Prolaskom kroz bolnički park, te Polikliniku OB Šibenik, dolazite nasuprot ulaza u laboratorij Analize. Na prvom katu centra, u ugodno opremljenom prostoru (zajednieki ulaz s Dijagostičkim centrom "Vita") nalaze se prostorije laboratorija.

Iz smjera Primoštena, u Šibenik se ulazi s istočne strane u grad, te Vas auto-putokazi vode do Bolnice. S zapadne strane Bolnice vodi jednosmjerna cesta do parkinga iza Bolnice. S druge strane parkinga ulaz je u laboratorij Poliklinike Analiza.

Iz smjera Vodica koristi se zapadni ulaz u grad.

 

ZADAR

POLIKLINIKA "ANALIZA" Laboratorij
POSLOVNA JEDINICA ZADAR
Polaeišae 2, 23000 Zadar
Tel: 023/312-132
Fax: 023/312-133
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Radno vrijeme

Radnim danom od 7:00 - 15:00 sati

Kako do nas

Laboratorij Analiza nalazi se u centru grada, na Relji, na poveznici stare gradske jezgre (Poluotoka) i novog dijela grada. Omeđuju ga tri gradske prometnice: ulica F.Tuđmana, Zrinsko-Frankopanska ulica i ulica Polačišće. U neposrednoj blizini autobusnog kolodvora, a s druge strane i trajektnog pristaništa, od kojih je udaljen 10-ak minuta hoda. Smješten je u zapadnom krilu Trgovinskog centra koji gleda prema Poluotoku (prema poznatoj zgradi Lipotica i uvali Jazine). Ulaz se nalazi s obje strane krila, a sam laboratorij na prvom katu, u dva odvojena prostora, prijem pacijenata i radni dio.